børnebog af Áslaug Jónsdóttir

 

 

Sofie ved hvad hun vil. Mor tror at hun ved hvad Sofie vil. Far tror at mor ved hvad Sofie vil. “Jeg vil ha’ fisk!” siger Sofie. “Ja, ja,” siger mor. “Det skal jeg nok huske.” Mor gi’r Sofie et krammedyr. Om aftenen får hun et stort stykke pizza til middag.

 

bogen

Sofie elsker fisk – men hendes forældre misforstår hende hele tiden, de kan simpelthen ikke få ind i hovedet, at Sofie gerne vil ha’ fisk at SPISE! Bogen vender op og ned på tingene på præcis den måde, børnene elsker – og viser også, at det ind imellem kan være et sejt træk at holde fast i, hvad det egentlig er, man gerne vil!
Skøn og humoristisk billedbog for de yngste – hvad enten de kan li’ fisk eller ej!

 

forfatteren

Islandske Áslaug Jónsdóttir har tidligere illustreret blandt andet Historien om den blå planet, som vandt Vestnordisk Råds Børne- og Ungdomslitteraturpris i 2002. Som både illustrator og grafiker har hun en formidabel evne til at få tekst, illustrationer og lay-out til at spille sammen på bedste vis.

Jeg vil ha’ fisk blev udgivet samtidig i en islandsk, en svensk, en færøsk, en grønlandsk og en dansk udgave, hvoraf milik udgav både den danske og den grønlandske udgave.