kontakt

milik publishing ApS
postboks 7017
Qeqertanut 28-101
3905 Nuussuaq
Nuuk, Grønland

tel. +299 32 26 02

[email protected]

milik på facebook

 

uddrag fra bøgerne

Her på miliks hjemmeside kan du læse uddrag fra bøgerne, så du kan få lyst til at læse mere! Alle uddrag tilgængelige på denne hjemmeside er copyrightbeskyttede og må ikke anvendes til kommercielle formål.

skolekataloger

milik har udvalgt nogle bøger særligt egnede til undervisningsbrug. Vi har titler til folkeskolens tre klassetrin samt til ungdomsuddannelserne. Skriv en mail til [email protected], så sender vi det til dig.

bestillingsopgaver

milik publishing påtager sig ind imellem bestillingsopgaver for virksomheder og institutioner. Her kan forlaget afgive tilbud på hele produktionen fra manuskript til færdig bog. Ved henvendelse omkring bestillingsopgaver, skriv ”Bestillingsopgave” i emnefeltet og send en mail til [email protected]

manuskripthenvendelserforfatterdrøm

milik publishing vil gerne gøre en indsats for kunst og litteratur som en eksportvare for Grønland, og modtager derfor gerne originale skønlitterære manuskripter og kunstneriske projekter af høj kvalitet både på dansk og grønlandsk.

hvad du skal være opmærksom på
Forlaget modtager kun skriftlige manuskripthenvendelser, og det er en forudsætning, at manuskriptet indsendes gennemarbejdet og i sin fulde længde. Vedlæg et kort følgebrev, hvori du beskriver manus, målgruppe og bevæggrund. Send materialet på mail eller som brev, men vær opmærksom på, at materialet kun sendes retur, såfremt der foreligger en frankeret svarkuvert.

Svaret vil være udformet som en kort, skriftlig meddelelse om, hvorvidt milik publishing kan udgive dit manus. Der er desværre ikke mulighed for en længere begrundelse på et afslag.
Da forlagets kapacitet er begrænset, kan afslag forekomme uden en egentlig vurdering af manuskriptet.
Manuskripter modtages på både dansk og grønlandsk, men vær opmærksom på, at indsendes et grønlandsk manuskript, kan vurderingen af det tage længere tid. milik publishing benytter sig af eksterne konsulenter for at vurdere manuskripter.
I den periode, hvor dit manus vurderes, foretrækkes det at du ikke indsender dit manus til andre forlag.

Skriv ”Nyt manuskript” i emnefeltet og send det til [email protected]

gode råd
Det er en forudsætning for et godt manuskript, at det er arbejdet grundigt igennem. Gennemlæs og gennemskriv det flere gange og lad også andre læse det. Tit fanges herved fejl, du selv har overset, og personer udefra kan samtidig forholde sig mere objektivt til, om dit manuskript er godt eller ej.
Ret så mange stave- og slåfejl som du kan. Det giver altid et bedre indtryk, og er mere læsevenligt, hvis der ikke er fejl i manus.
Gennemtænk dine kreative valg: plot, karakterer, stil, fortællermåde, sprog m.m. Ved faglitteratur gælder punkter som fortællermåde, sprog og stil også.
Og sidst men ikke mindst, tænk over hvad formålet er med dit manuskript. Hvem skriver du for – hvem er målgruppen?

Links til hjælp og flere gode råd:
saxos forfatterskole
bogskriveriet
forfatterskole.dk