om milik

milik publishing er et lille grønlandsk forlag, der udgiver børnebøger, skønlitteratur samt bøger om kunst, kultur og samfundsforhold i Grønland – bøger der er med til at sætte noget i bevægelse…

milik publishing er et grønlandsk forlag beliggende i Nuuk. Det ejes og drives af forlægger Lene Therkildsen, med gode samarbejdsrelationer til forfattere, kunstnere, oversættere, grafikere, trykkerier m.fl.

Forlaget blev til i 2003 og har siden vokset og udviklet sig. miliks bøger ses nu på hylderne i både butikker og klasseværelser Grønland over. Mange af bøgerne er også til salg i Danmark, se forhandlere.

milik udgiver bøger til både børn, unge og voksne, og spænder bredt; lige fra bøger om Grønlands kultur og historie, til store fotobøger, tegneserier, sangbøger, terapibøger og digtsamlinger. Det vigtigste er, at bøgerne gør en forskel, sætter noget i bevægelse, og at de har et flot design og en god kvalitet.

milik vil være med til at løfte litteraturen og læselysten. At læse er en måde at blive klogere på sig selv, på andre og på omverden. Rigtig god fornøjelse!

Underskrift


milik er en sammentrækning af navnene Miki Janus og Rasmus Malik, mine to dejlige sønner!