milik på Frankfurt Bogmesse

Onsdag d. 11. oktober begynder den internationale bogmesse i Frankfurt med deltagere fra hele verden. I år vil milik publishing for første gang være at finde blandt de mange udstillere.

Elsket børnebog udgivet på grønlandsk

Den kendte og elskede bog Den lille prins af Antoine de Saint-Exupéry er en af verdens mest oversatte bøger. Nu er den også udkommet på grønlandsk. Det var en fest på Nunatta Atuagaateqarfia, Landsbiblioteket i Nuuk, da forældre og børn var mødt op til udgivelsen.

Nyt i Sika Haslund-serien

Nu er det officielt en krimiserie, for Nina von Staffeldt er netop udkommet med efterfølgeren til sin anmelderroste debut Frosne beviser. Den Sorte Engel er fløjet ned til boghandlerne i Danmark og Grønland og bliver årets sommerferieanbefaling fra milik publishing

milik på BogForum

Juhuu, så er det blevet tid til endnu engang at vende snuden mod København til det årlige BogForum. I år har vi fire smukke og spændende nyudgivelser med, som får en dansk forpremiere, og så har vi tre dygtige kvinder på programmet

Nordisk Råds litteraturpriser

Det var en stor glæde, at milik publishing endnu et år kunne deltage ved Nordisk Råds prisuddeling d. 1. november i København. Hvert år nomineres forfattere fra Norden til både litteraturprisen og børne- og ungdomslitteraturprisen, og i år var Sørine Steenholdt nomineret for Zombiet Nunaat og Bolatta Silis-Høegh for Aima qaa Schhh!

Bogudsalg i Uummannaq

Tirsdag d. 23. august holdt vi bogudsalg foran Pilersuisoq i Uummannaq. Vi havde fået sendt nogle bøger i forvejen og håbede, at beboerne i Uummannaq ville kigge forbi, snakke med forlaget – og måske også købe en bog.

Uummat udgivet i Uummannaq

milik publishing rejste for første gang til bogudgivelse i Uummannaq. Det var Lise Andersens bog Uummat – fortællinger fra hjertet, der var anledning til den spændende tur

Kreabog på gaden

Så er der igen noget helt nyt fra milik. Denne gang er det en kreabog, dvs. en bog fuld af opskrifter og inspiration, til at bruge grønlandske råvarer i hjemmet, til børnene, til jul og til kaffemik.

ÅRETS BØRNEHIT! ny synge- og spillebog udkommer snart

D. 21. juli udkommer synge- og spillebogen Nipilersorta! af Naja Rosing-Asvid. Arrangementet bliver afholdt i Katuaq med Maren-Louise Poulsen Kristensen som vært, og børnehavebørn fra hele Nuuk bliver inviteret til en hyggelig times tid med boller, saft, musik og maleri. Alle er velkomne!

Udgivelse af Månemanden på Nuuk Kunstmuseum

Det var en rigtig dejlig eftermiddag, da milik publishing i går kunne udgive nyeste skud på stammen: “Månemanden og andre fortællinger fra Grønland”. Nuuk Kunstmuseum havde hængt Miki Jacobsens originale illustrationer op og stillet deres smukke lokaler til rådighed for udgivelsen.

Nu udkommer åres sommerferielæsning

Det er altid godt med en god krimi på terrassen en varm sommerdag. Milik publishing er derfor rigtig spændte på, hvordan Nina von Staffeldts roman om kommunikationsarbejderen Sika Haslund, som på tilfældig vis drages ind i opklaringen af for længst gemte – og glemte – sager, der måske forklarer den virus, der hærger i Sisimiut.

Sy en anorak

Så kommer årets første bog – og hvilken én! Nu kan alle sy en anorak til mændene i familien – eller til sig selv. Med en trin-for-trin vejledning med fotos i bogen samt en instruktions-dvd er det nemt at gå til. Så kom og vær med, når vi holder bogudgivelse fredag d. 19. februar i Nuuk Center […]