selvterapibog af Bolette Schiøtz

 

Forestil dig et kæmpeslot, hvor du kun har adgang til køkken, bad og en enkelt stue. Udover de velkendte rum, er der ufattelige mængder af gange, etager, værelser, kældre, loftsrum og tårne, som du ikke kender noget til. Du ved ikke engang, at du bor på et slot. Fordybelsesprocessen handler nu om at få adgang, gå på opdagelse, rydde op, tænde lys, gøre rent og kassere unødvendige ting i alle disse ubekendte rum. Det kræver mere end nysgerrighed – det kræver også mod og udholdenhed.

 

bogen

Ved at gå på opdagelse i det ubevidste kan vores liv få mange flere facetter, og vi kan få mere mening ind i vores liv og vores samvær med andre mennesker. At fordybe sig i sig selv midt i den travle hverdag er derfor ingen luksus, men tværtimod en forudsætning for at kunne navigere i livet. Bogen er en introduktion og et arbejdsredskab til bl.a. at arbejde med drømme og meditation. Formålet er at opnå en bedre kontakt med og bevidsthed om ens inderste kerne, skabe ro og harmoni mellem krop og sjæl.

 

forfatteren

Bolette Schiøtz (f. 1942) er uddannet fysioterapeut og har igennem sit halve liv interesseret sig for sammenhængen mellem krop og sind. Hun har arbejdet intenst med sin egen selvudviklingsproces siden 1984, og hendes mangeårige kursusvirksomhed er i høj grad baseret på egne erfaringer. Hel er den enkle grundbog i selvudvikling, som hun ofte har savnet at kunne henvise sine kursister til.

 

anmeldelser

Hel er mere let, nede på jorden og ufrelst i forhold til de andre selvudviklingsbøger jeg har læst.
Sermitsiaq

Bogen er en pakkeløsning, hvor forfatteren kommer hele vejen rundt om, hvad aura er, chakrasystemet, bevidstheden, dybere selvforståelse, selvudvikling, massage og meget mere. Som Bolette Schiøtz selv siger: “Fortiden er forbi! Begynd dit nye liv med Hel.”
Liv & Sjæl