kreabog med opskrifter af Ide Jenny Tullin og Lis Anker Petersen

Med denne bog vil vi gerne dele vores kreativitet med dig. Den er skrevet til dig som har lyst til at være kreativ, men måske ikke ved hvor du skal starte, og til dig som savner inspiration til dit næste projekt. Projekterne kan du lave alene eller sammen med andre. Flere opskrifter kan du eksempelvis lave med dine børn – det vil de helt sikkert nyde :)

bogen

En kreabog med udgangspunkt i grønlandske traditioner og materialer. Masser af tips og opskrifter til næsten enhver anledning. Du kan lave alt lige fra et evighedstæppe til et legekøkken, et bord af en gammel palle og til en lækker rensdyrsteg og sortebærsnaps.
Forfatterne øser ud af deres egne og venners gode ideer og erfaringer med nyttige og sjove projekter, som man kan lave alene eller sammen med andre. Opskrifterne er for alle – begyndere som øvede – og bogen er inddelt i seks temaer og kan inspirere til hverdag såvel som til festlige anledninger: Genbrug, jul, naturen, håndarbejde, børn og kaffemik.

forfatterne

De to forfattere er begge uddannede håndarbejdslærere og arbejder til daglig på Nuuk Internationale Friskole. Spørger man dem selv, har de lige fra barnsben været kreative og nysgerrige af natur. Det kommer også til udtryk i deres fritid, hvor de strikker, hækler, bager og bruger de grønlandske råvarer til at fremstille lækkerier. Ikke mindst er de kreative sammen med deres børn, og mange af opskrifterne lægger op til at inddrage børn i projekterne.